doe het zelf


Ook doe het zelvers zijn welkom bij Safegarden om hun draadafsluitingen, heidematten, kunsthagen, kunst klimop, afschermdoeken, zichtnetten, reclamedoeken … aan te kopen.
Bekijk onze produkten om ook onze goede prijzen te leren kennen.

Doe het zelf: Safegarden staat U bij met technische raad voor een correcte plaatsing. Doe-het-zelvers zullen weinig moeite ervaren om met de juiste uitleg zelf aan de slag te gaan en een professioneel resultaat te bereiken.

Voor particulieren raden we aan om afsluitingen, waar dit mogelijk is, trachten waterpas te plaatsen omdat dit een beter esthetisch resultaat zal opleveren tussen omheining en woonst.
Tevens raden we aan de palen in beton te plaatsen, zelfs wanneer er oorspronkelijk niet de bedoeling is windblokkerende materialen tegen te hangen (kunsthaag klimop, heidematten, kunsthaag, zichtdoek,… ). Uit ervaring merken we dat vele klanten na verloop van jaren toch nog van mening veranderen en graag zichtbedekkers willen plaatsen. Het gebruik van beton is slechts een kleine meerwaarde maar zal over de jaren zijn meerwaarde duidelijk bewijzen.
Voor zelfplaatsers hebben we ook heel interessante prijzen voor de kunsthagen en heidematten.

Doe-het-zelf: U kan ook bij ons terecht voor het bestellen van afsluitingsmaterialen om de kunsthagen of heidematten of zichtdoeken tegen te bevestigen.

Kijkt U ook even onder de rubriek ‘aanbiedingen’. Hier verkopen we onze stock-overschotten tegen voordelige prijzen.

Klanten uit Nederland kunnen ons bezoeken in de toonruimte aan het centraal station in Antwerpen (België), of kunnen vragen een staal van één van onze produkten opgestuurd te krijgen (behalve voor afsluitingen/hekwerken uiteraard).

Bekijk ook onze produkten.